Cine suntem?

Suntem o echipă de tineri pasionați, care a intrat în lumea online-ului acum 15 ani. După doar doi ani de explorat tainele sale, am fost curioși cum funcționează acesta.

Așa am ajuns să studiem tainele sale și să învățăm, pe lângă altele, să creem site-uri web. Câțiva ani mai târziu, am ajuns să lucrăm în companii de top ca web designeri și specialiști SEO. 

Acum, am renunțat la corporații și am decis să punem cap la cap toată experiența noastră cu companii internaționale de top, în proiectul IntelliMedia. Totul pentru a ajuta afacerile din România să se dezvolte online.

Procesul nostru de lucru

1

Discuție și planificare

2

Identificarea soluției

3

Implementare

4

Rezultate

Te ajutăm să îți aduci afacerea online cu servicii profesionale la prețuri avantajoase

0

Clienți fericiți

0 +

Site-uri create

0 +

Ani experiență

Viziunea noastră

Avem în spate proiecte pentru firme foarte mari. Am învățat cum trebuie să mearga lucrurile din companiile multinaționale unde am lucrat. Acum, vrem să aplicăm aceste lucruri pentru tine și afacerea ta.

Fie că este vorba despre creare site, creare magazin online, optimizare SEO sau orice alt serviciu, putem toată pasiunea și cunoștințele noastre la muncă. Vrem ca afacerea ta să aibă succes online, la fel de mult ca tine.

Oferim calitate, profesionalism și transparență, toate acestea la prețuri corecte. Am studiat mult concurența și am văzut că multe firme încearcă să profite de necunoașterea clienților a mediului online, cu prețuri foarte mari. Noi nu.

Vrem să colaborăm cu tine.

Oferim garanția clității. Dacă nu îți place, primești banii înapoi.